Araköy İlkokulu
Kızıltepe/ Araköy
05426592021

VİZYON

• Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin en iyi Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu olmaktır.

MİSYON

Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :220
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Not: Bütün bilgiler 05.05.2023 tarihinde güncellenmiştir.

Normal Öğretim Not: Bütün bilgiler 05.05.2023 tarihinde güncellenmiştir.

Elektrikli Isıtıcı Odun sobası

öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl: 28 km ilçe: 5 km

Kızıltepe/Araköy